tisdag 1 oktober 2013

Pastejer med 2 variationer


En förpackning med smördegs plattor fanns i frysen, just på den plats där jag sku sätta ca 25 påsar med skuren röd inhemsk paprika som jag skurit i över 2 timmar....
Nå, degen fick tina sakta i kylen (bra för då blir den extra frasig och hög när den gräddas.
Jag testade nya fyllningar som smakade jättefint.

Första fyllningen var färdig Apetina Rukola mjukost. Supergott ! Det ska jag ha till min supergoda Tomat- getostsoppa. Jo, man får vara nöjd med endel mat när man lyckats !

Andra fyllningen stekt hackad lök, champinjoner, soltorkade tomater och gröna oliver med en bit getost. Väldigt gott det med. 

Det här var litet variation - jag brukar ju ha i spenat och fetaost... Kul med variation !

Det här kommer att vara fint mellanmål för dottern mellan studierna och musikstudierna på kvällskvisten. 


Pastejer av färdig deg ÄR busenkelt! Prova !



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar