Sojakrossbiffar med fetaost på ett litet annat sätt.
4 dl texturerad sojakross
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDmY0E35fvGyWhZhvXI9cjU19BGo2abQgAKyUZ1oHD8rxiD8g-d78eTOnJ_3Exx0Tpq2PBhv7e8hazYphxvEK1YfxJcFjfPvb8dMtPPu7UCufQFsp3kWZTijvelr5mEixxIT3QIUpkCDDG/s200/SOJAFETABIFF+IMG_2431.jpg)
hett vatten - kolla att allt sugs in i sojan
2 hackade gula lökar
10 st soltorkade tomater
200 gr fetaost
2 ägg
ca 1 dl skorpmjöl
2 dl grädde
Blanda Sojakrossen med Tamarin och hett vatten.
Tillsätt resten av ingredienserna i blandningen och blanda.
Forma biffar och lägg dem på bakplåtspapper och grädda ca 20-30 minuter i 175°C till de verkar vara färdiga.
Det blev riktigt saftiga och goda biffar.
Så fiffigt att börja med att grädda kålrotslådan medan jag gjorde biffarna. Och att grädda biffarna i ugnen - super - inget stekos...
Hej Helena, Jag lagade dina sojakrossbiffar till vår träff för ensamstående föräldrar i församlingen. De blev supergoda och alla berömde den. Hoppas det är okej att jag länkar hit till din blogg så att mammorna får receptet.
SvaraRaderaHej Carita,
RaderaVad roligt!!
Klart du får länka hit till min blogg !
Soliga hälsningar Helena