4 dl texturerad sojakross
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDmY0E35fvGyWhZhvXI9cjU19BGo2abQgAKyUZ1oHD8rxiD8g-d78eTOnJ_3Exx0Tpq2PBhv7e8hazYphxvEK1YfxJcFjfPvb8dMtPPu7UCufQFsp3kWZTijvelr5mEixxIT3QIUpkCDDG/s200/SOJAFETABIFF+IMG_2431.jpg)
hett vatten - kolla att allt sugs in i sojan
2 hackade gula lökar
10 st soltorkade tomater
200 gr fetaost
2 ägg
ca 1/2 dl vetemjöl
Blanda Sojakrossen med Tamarin och hett vatten.
Tillsätt resten av ingredienserna i blandningen
Forma biffar och stek
Jag tyckte det blev riktigt goda biffar. Jag saknade inte alls nån kryddning eftersom fetaosten och de soltorkade tomaterna ger smak åt biffarna.
Här min tallrik med sojabiffsmulor (första satsen som föll sönder)
mos (receptet) och inlagd pumpa
Endel färdiga frysta sojabiffar och sojabullar innehåller ju bla Glutamat och produceras ju inte i Norden trots det svenska namnet.
Dessutom så blir det ju nog billigare att göra biffarna och bullarna själv.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar