Klart att jag måste prova dem. Nästan lika stora och krämiga som dem jag själv kokade för länge sedan.
Salladen blev god och snabb var den att göra. Salladssåsen blev litet för "vinägrig" men det är bara att ta mindre nästa gång.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMkTcI6AzOBpA4Hv0Nk1GmAUL1Mu1xWKXTvQ10T3gQDNxxNQxxgOlf38vIpdNlFRSzmo0Xo4AzRsg19AyhFT3fmcrk3Ihe_-8qWLwB4w8wfRLEqENOovufugUjjIyb3wcBRLr8R9cq7lpa/s400/BUTTERBEAN+sallad+IMG_9115.jpg)
1 gul paprika
1 liten purjolök
1 kruka härlig sallat
1 kruka basilika
körsbärstomater el. dyl
Salladssås
vitlöksklyfta
3 msk olivolja
2 msk
äppelvinäger
salt, peppar
Jag hittade ett recept på nätet som heter Toscansk bönsallad som inspirerade mej. Jag hade inte alla ingredienser hemma så jag improviserade. Riktigt gott blev det !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar